joi, 31 octombrie 2013

COSMOTE si IUBIREA


 
Nu de putine ori mi s-a intamplat sa vad oameni alergand dupa faima si bani, cu orice pret, ca si cum ar fi ghidati de niste forte intunecate, care ii controleaza si ii fac sa isi vanda sufletul pentru a obtine ceea ce ei considera a fi un ideal in aceasta viata, pe care ar trebui sa o venereze.

Dar asa este omul, considera ca, din momentul in care a pasit pe acest Pamant, totul i se cuvine, este stapanul Universului, are dreptul sa submineze natura si celelalte vietati de pe planeta, de parca totul ar fi creatia sa.

Ceea ce conteaza cu adevarat in aceasta viata sau ce ar trebui sa conteze, dupa parerea mea, este iubirea pe care o avem in suflet, sa reusim sa o obtinem, sa o pastram si sa o daruim pe toata perioada calatoriei noastre pe Pamant. Pare un lucru foarte simplu, dar este foarte important, si tocmai de aceea, exista multe piedici in drumul nostru catre ea.

Daca reusim sa descoperim iubirea, descoperim de asemenea bunastarea, respectul, puterea, increderea, vointa de a face lucruri marete, respectul, intelegerea, loialitatea, solidaritatea si multe altele. Toate aceste valori sunt adanc inradacinate in IUBIRE, deci in sufletul nostru, curat, asa cum l-am primit.

Daca oferi iubire, ai o viata fericita, implinita, totul in jurul tau va zambi, toate usile ti se vor deschide, deoarece cu totii avem nevoie de oameni calzi, iubitori si plini de viata in jurul nostru. Ceea ce conteaza cu adevarat in viata sunt tocmai aceste lucruri simple, nu platim pentru ele, ne sunt oferite gratuit, trebuie doar sa ne deschidem sufletul pentru a le primi.

Apreciez faptul ca, de curand, cei de la COSMOTE au readus in sufletele noastre sloganul "Adevarata valoare sta in lucrurile simple!". Au atata dreptate...

COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată.  Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!