joi, 14 februarie 2013

Pizzusca :x

Vi s-a intamplat sa denumiti sau sa alintati oarecum preparatele pe care le pregatiti cu muuulta dragoste? :)
Mie mi se intampla aproape tot timpul si asta pentru ca le consider unice...

Ea este pizzusca si pentru a-i da viata aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:


  • 500 g faina alba sau integrala, dupa preferinta
  • 1 cubulet de drojdie (25 g)
  • 400 ml apa calduta
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingurita sare
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 1 cutie porumb
  • 1 borcan mic masline negre feliate, fara samburi
  • 300 g cascaval, pe care il dati prin razatoare
  • suc natural de rosii
  • 2 cepe rosii, taiate solzisori.

Din compozitia prezentata mai sus, vor rezulta trei pizzuste la fel ca ca mea :).

Se amesteca ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut cca . 40 de minute.
Se intinde coca subtire si se aseaza in tava unsa cu ulei. Peste coca intinsa adaugam sucul natural de rosii sau putem folosi rosii in bulion, dupa preferinta. Se adauga apoi cascavalul ras, ceapa taiata solzisori, maslinele, ciupercile si porumbul.

Se lasa la cuptor cca. 30 de minute la foc mediu.
Eu mai adaug suc natural de rosii si putin piper, in momentul servirii.

Pizzusca va ureaza pofta bunaaa!!! :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!