vineri, 22 februarie 2013

Puritatea organismului nostru este asigurata de ZEOPUR

In ceea ce ma priveste, provin dintr-o familie cu simtul masurii, o familie pura, ce nu a cunoscut excesele, si asta nu din cauza ca nu a avut posibilitatea, ci pentru simplul fapt ca s-a iubit prea mult pe sine :). A existat longevitate si inca mai exista, strabunica mea este foarte sanatoasa si fericita la cei 95 de ani, insa isi aminteste melancolic gustul pe care il aveau alimentele pe vremea ei, cam diferit, zice ea, comparativ cu al celor de astazi.

Consider ca, inainte de a avea un trup sanatos, trebuie sa ai o minte sanatoasa, intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre aceste doua componente esentiale. Nu am fost degeaba inzestrati cu capacitatea de a gandi...poate daca nu am fi beneficiat de ea, am fi fost foarte revoltati, am fi fost convinsi ca asta este cauza pentru care ne imbolnavim si suferim, ca nu putem pune in balanta ce este bine si ce nu pentru sanatatea trupului nostru...Mai mult decat atat, pe langa faptul ca putem gandi, avem si posibilitatea de a ne informa, exista atat de multe surse de informatii, mai ales in ziua de astazi.

In primul rand trebuie sa cercetam inauntrul nostru, intrucat numai noi stim cu adevarat ce este cel mai bine pentru sanatatea noastra, noi ne cunoastem cel mai bine corpul, noi stim cum reactioneaza la fiecare combinatie cu care il hranim sau, din pacate, de cele mai multe ori, il otravim...Si tocmai pentru ca il cunoastem foarte bine, ne dam seama imediat atunci cand a intrat in contact cu ceva nepotrivit si chiar in momentul acela trebuie sa recurgem la informatii externe, oferite de catre un specialist sau chiar de catre natura, cea care ne-a dat viata...

Este esential sa ne acordam la natura, este mediul care ne ofera tot ceea ce avem nevoie pentru a supravietui...in felul acesta ne incarcam cu energiile pozitive din jurul nostru si renuntam la stresul cotidian, la gandurile negre, la tot ceea ce ne provoaca dezechilibru...In mijlocul naturii, nu numai ca renastem noi, ca persoana, renaste fiecare celula din care este compus trupul nostru, reusind sa functioneze din nou in limite normale...Atunci cand primim semnale de alarma din interior, este clar ca ceva nu mai functioneaza cum trebuie, iar pentru a receptiona fiecare semnal trebuie sa ne cunoastem foarte bine corpul si sa constientizam ce anume i-a putut provoca o asemenea "durere"...

Pana la urma, "oameni suntem" si "a gresi e omeneste"... insa cel mai important este sa iti recunosti greseala si sa fii in stare sa o repari, pentru a nu te costa prea mult mai tarziu.

In ziua de astazi, dupa cum bine spune strabunica mea: "nu prea mai stii, maica, ce mananci" ... este foarte util sa dam un "restart" organismului nostru, sa ii oferim oportunitatea de a functiona la capacitate normala. Tocmai de aceea trebuie sa consumam cat mai mult din ceea ce ne ofera natura, in stare bruta, vie, intrucat si noi suntem vii...de ce sa ne hranim cu alimente "moarte", atata timp cat noi suntem vii?

Insa, dupa cum am mai spus, uneori nu prea avem de ales, iar cu totii suntem supusi greselii...dar asta nu inseamna sa mergem din greseala in greseala pana cand pierdem "batalia". Imi place sa cred ca putem realiza tot ceea ce ne dorim, iar daca mintea noastra este sanatoasa, atunci automat ne vom dori lucruri sanatoase si la un moment dat vom reusi sa le ducem la bun sfarsit :)



Pana si natura, in toata plinatatea ei, se restarteaza...primavara este anotimpul prielnic schimbarilor, iar daca tot suntem un "produs" al naturii, de ce nu ne-am acorda la "obiceiurile" ei concomitent cu ea? Acum este momentul ideal de a ne pune la punct, pentru ca avem sustinere.

Propun, in acest sens,ca, odata cu sosirea acestui minunat anotimp, in care natura isi schimba "hainele", sa incercam cu totii sa ne schimbam obiceiurile alimentare si sa ne "curatam" organismul de toate "petele negre" pe care i le-am provocat...trebuie sa ne asumam greselile facute si, mai mult decat atat, sa incercam sa le reparam, iar daca ne dorim cu adevarat acest lucru, cu siguranta vom reusi :)

Este foarte important, ca in momentul in care suntem hotarati sa realizam un lucru, sa cunoastem totul despre ceea ce ne-ar putea ajuta, despre calea noastra catre succes, in acest caz, catre puritate...cu totii ne nastem puri si tocmai de aceea asa este bine sa ne pastram in decursul calatoriei noastre pe Pamant :)

Eu personal am mai incercat sa-mi "curat" organismul de toate toxinele la care il supun zi de zi, in mod constient sau nu...Oricand de mult am incerca sa ne ferim de toate chimicalele, de toti radicalii liberi, de toate substantele care ne fac rau, nu putem reusi in totalitate...Hrana cu care ne potolim foamea nu mai este atat de naturala cum era odata...animalele sufera tratamente cu antibiotice sau sunt crescute pe baza administrarii de hormoni, sau cine stie cu ce mai sunt hranite...fructele si legumele sunt stropite cu insecticide...fumul de tigara, chiar daca suntem sau nu fumatori, deodorantele sau cosmeticele pe care le folosim sunt pline de substante toxice pe care pielea noastra le absoarbe si apoi intra in sange, intoxicandu-ne astfel intreg sistemul normal de functionare a organismului.

Atunci cand corpul imi dadea semnale ca ceva nu este in regula, consumam ceai verde, despre care auzisem numai lucruri bune, insa imi oferea si acea energie de care de multe ori nu aveam nevoie si asta datorita continutului de cofeina. Cu toate acestea, rezultatele au fost pozitive intotdeauna, am obtinut de fiecare data ceea ce mi-am dorit, insa am inteles ca as avea nevoie in continuare de acelasi ceai verde, insa decofeinizat.



Datorita faptului ca ma intereseaza tot ceea se intampla cu corpul meu si imi doresc sa ii ofer tot ce este mai bun, m-am documentat si solutia nu a intarziat sa apara :)

Am auzit de un produs, care pe langa faptul ca functioneaza pe baza de ceai verde decofeinizat in proportie de 10:1, exact ceea ce am eu nevoie, mai contine si zeolit, un mineral natural, folosit ca leac in medicina populara ruseasca si asiatica.

Am sa va povestesc pe scurt ceea ce am citit despre acesta: in urma cu peste 20 de ani, dupa accidentul nuclear de la Cernobil, nu au intarziat sa apara problemele medicale majore in randul populatiei, de tip cancer si leucemie. Se spune ca, observand acest lucru, medicii sovietici au scos din sertare medicamente secrete, la care nu avea nimeni acces, pregatite pentru a reactiona in eventualitatea unui razboi atomic.

Astfel solutia cea mai de succes folosita pentru decontaminarea radioactiva a corpului uman s-a numit zeolit, un mineral natural care actioneaza ca un adevarat magnet, ce atrage si scoate din organism metalele grele si materialele radioactive.

Dupa zeci de studii facute pe culturi de celule canceroase, de celule ale sistemului imunitar, pe animale, chiar si pe loturi mici de pacienti umani, pentru a obiectiva eficienta zeolitului in boala canceroasa,  rezultatele ar fi fost spectaculoase. S-a observat ca zeolitul se ataseaza de celulele canceroase (care au o sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale) distrugandu-le, stimuleaza productia de celule ale sistemului imunitar, induce moartea programata a celulelor maligne, blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori. Mai mult, s-a descoperit ca zeolitul actioneaza favorabil si in multe alte afectiuni, cum ar fi infectiile virale sau bacteriene, bolile intestinului, bolile stomacului, diabetul etc.

Va dati seama ca imediat ce am citit despre acest mineral, de care, sincer, nu auzisem pana acum, am cautat pareri si impresii si, culmea, niciuna nu a fost negativa :)

Am mai gasit produse pe baza acestui mineral, insa numai unul mi-a atras atentia in mod deosebit, intrucat contine intr-o proportie de 10:1 ceai verde decofeinizat, eu fiind obisnuita cu el si in acest fel organismul meu va accepta mult mai usor combinatia.

Este vorba de produsul ZEOPUR, pe care il puteti achizitiona de pe site-ul ZEOPUR.RO. De asemenea aici puteti afla mai multe detalii legate de acesta, insa eu mi-am dorit sa-mi exprim opinia cu privire la detoxifiere, de care cu totii avem nevoie pentru a avea un stil de viata sanatos, pentru a ne mentine vii, asa cum ne-am nascut :)

In speranta ca nu v-am plictisit si ca sfaturile mele va vor fi utile si va vor convinge ca avem nevoie de o "curatare" periodica a trupului, va doresc multa sanatate, fizica si spirituala!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!