duminică, 24 februarie 2013

Slabeste cu cap!

Daca intr-un articol anterior am evidentiat avantajele detoxifierii organismului si mai ales importanta sa desavarsita pentru noi, cei de azi, si pentru evolutia noastra ca generatie, acum as vrea sa punctez aspecte importante referitoare la "sculptarea" trupului, personalizata pentru fiecare individ in parte.
Spun personalizata, intrucat, un mod de viata sau mai precis, de alimentatie, care mie imi ofera implinire si fericire, pentru altcineva ar putea fi un adevarat dezastru.

De aceea este foarte important ca fiecare sa-si cunoasca nevoile si limitele, pentru a reusi sa gaseasca acea cale catre fericire :). De multe ori avem nevoie de un specialist, de multe ori nu, in situatia in care suntem in masura de a ne asuma greselile si de a gasi inauntrul nostru acea "portita" catre implinire. Oricum ar fi, este necesar sa ne pastram echilibrul atat pe plan fizic, cat si spiritual.

In aceasta lupta disperata de a pierde un anumit numar de kilograme, riscam sa provocam greseli destul de grave, care lasa urme adanci atat in suflet, cat si pe trupul nostru. Cunosc multe cazuri de persoane care si-au dorit sa slabeasca intr-un timp relativ scurt si care au apelat la diverse instrumente, insa care, din nefericire, nu au facut decat sa-si provoace dereglari grave organismului...

Bineinteles ca, pentru a nu ajunge in aceasta situatie, este foarte important sa avem grija zilnic de alimentatia noastra si de stilul de viata, sa facem cat mai multa miscare, sa evitam sedentarismul, stresul cotidian si tot ceea ce ne poate afecta vitalitatea, insa de multe ori, dat fiind ritmul alert caruia suntem nevoiti sa-i facem fata, nu putem respecta tot ceea ce constientizam ca este cel mai bine pentru noi.

In aceste cazuri, este bine sa stim ca totusi mai avem o alegere, o alegere sanatoasa, care ne poate aduce din nou pe linia de plutire...trebuie sa stim sa slabim sanatos, corect, "cu cap", pentru a evita dereglarile cu care s-ar putea confrunta corpul nostru, este important sa ne detoxifiem organismul de tot ceea este "obligat" sa ingere zilnic, de multe ori, fara ca noi sa ne dorim asta.



Noi nu ne dorim ca cineva sa ne agreseze, nu ne face placere, nu ne provoaca o stare de bine...si atunci de ce sa ne supunem trupul unor agresiuni, de ce sa nu incercam sa slabim corect, urmand o cura de detoxifiere si facand miscare sau exercitii fizice, macar 10-15 min pe zi...orice efort din partea noastra conteaza si se va reflecta in starea de bine si de fericire pe care o vom simti.

E mai bine sa previi, decat sa te confrunti mai tarziu cu probleme care, poate, ai simti ca te-ar darama...

De ce sa ne "umflam" precum un balon, oare asta ne dorim, oare asta ne face fericiti?!

De ce?! Pentru ca apoi sa ne chinuim, sa nu ne putem misca, sa fim nevoiti sa recurgem la diverse interventii chirurgicale, destul de complicate, sa ne riscam viata? Pentru ce?!...

Suntem pe acest Pamant cu un scop si nu trebuie sa uitam asta...cineva ne-a iubit, din moment ce ne-a oferit prilejul de a trai...atunci noi de ce nu ne-am iubi?

Trebuie sa spunem STOP la un moment dat, cand simtim ca nu mai avem putere de a controla...trebuie sa constientizam semnalul de alarma pe care il primim si sa incercam sa gasim calea cea mai buna si mai sanatoasa de a reveni la ceea ce am fost...

Trebuie sa iubim sanatatea mai presus decat orice, iar pentru asta este nevoie sa slabim sanatos, si nu agresiv!!! Aceasta este calea cea mai sigura de a pastra armonia si echilibrul, chiar daca slabim intr-un timp mai lung, macar nu ii dam organismului nostru senzatia ca pana in acel moment totul a fost gresit si de acum trebuie sa reparam...

Pasii marunti intotdeauna ne vor duce cu succes la destinatie :).

  • Spuneti DA slabitului sanatos,
  • Spuneti DA detoxifierii organismului, 
  • Spuneti DA lui ZEOPUR!!! 


DA, este o minune! Este conceput dintr-o combinatie unica de ingrediente: ceai verde decofeinizat, in proportie de 10:1 si zeolit,  o roca vulcanica  folosita de zeci de ani in cele doua Americi, pentru proprietatile sale de detoxifiere.

 Denumirea de  "buretele Naturii" nu a primit-o gratuit, fara a se demonstra prin diverse teste capacitatile sale, de a a bsoarbi din organism metale grele, radicali liberi si toata gama de toxine ce ajung prin hrana si respiratie in corpul nostru.

Mai mult decat atat, am citit si am auzit numai lucruri bune despre acest "miracol" al sanatatii noastre, asa ca nu-mi ramane decat sa-l recomand din toata inima!




Un comentariu:

  1. I nominated you for the Super Sweet Blogging Award: http://destinepierdute.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!