joi, 21 februarie 2013

Dorinta mea cea mare -> Ultrabook Toshiba Portege Z930-12J

Da, m-am hotarat :). Si de obicei nu-mi este deloc usor, avand la dispozitie atat de multe variante din care sa aleg...insa cel mai mult conteaza ca acel ceva pe care ti-l doresti aproape sa fie pe gustul tau, pe masura ta, sa respecte ceea ce ai fi gandit ca este perfect pentru tine, fara a tine cont de parerea altora si fara a te raporta neaparat la tendinte, tot ceea ce conteaza este sa te reprezinte.

De multe ori cand ne dorim un lucru, ne dorim sa fie cel mai bun, sa ne placa noua si, eventual, unui expert, unei persoane care ne poata indruma in ceea ce priveste caracteristicile tehnice, in cazul meu, care nu prea ma pricep la asa ceva si pana la urma, sincer,  nici nu-mi doresc prea mult sa inteleg toate chestiile acelea care, la un moment dat,  ar putea descalifica in viziunea mea imaginea de ansamblu a produsului care ma atrage :)

Nu ma declar impatimita in ceea ce priveste tehnologia, insa imi place ideea de a realiza tot ce aceasta iti permite, si chiar iti permite... mai ales daca te si atrage domeniul ;)

Cred ca sunt doi ani de cand imi doresc sa achizitionez un laptop si nu am facut-o pana acum, intrucat nu a fost o necesitate, ci doar un moft, si plus de asta, am preferat sa astept ceva care chiar sa imi placa din toate punctele de vedere si... a aparut :)

In general, fetele apreciaza altfel lucrurile...ele vad esenta, simt placerea, adora imaginea pe care le-o confera acea noua achizitie...practic simt intr-un fel ca se reinventeaza pe sine in momentul in care se "innoiesc" :)

De ce imi doresc acum un laptop?... Pentru ca m-am mai maturizat si apreciez ca in acest moment chiar ar fi util pentru tot ceea ce imi doresc sa realizez...in primul rand, acum chiar am nevoie de portabilitate.

Si bineinteles, asa cum nu pot accepta sa imbrac orice tip de haina sau bijuterie, accept doar ceea ce  consider ca ma reprezinta, la fel procedez si cu un accesoriu atat de important, care, mai mult decat atat, spre deosebire de altele, ma si ajuta la nevoie, nu doar ma pune in valoare :)

Sper ca nu v-am "aburit" destul :P.
Chiar acum aveam de gand sa va spun la ce model m-am gandit...avand in vedere ca ador gentile cat mai mari, fara ca asta sa insemne ca imi doresc si greutate la propriu, mi-ar placea sa imi rezerv cateva pentru un uuultraaaaboook ;;).

Este vorba despre superbul model produs de cei de la TOSHIBA si anume Portege Z930-12J.


Da, prefer un ultrabook, in primul rand, datorita faptului ca este foarte usor, foarte subtire, oferindu-mi dinamism inainte de toate: cantareste doar 1,12 kg si are o grosime maxima de 15,9 mm  :). Rezolutia este perfecta, 13,3", imi permite sa vizionez tot ceea ce imi doresc, la o calitate ireprosabila, pentru display utilizandu-se tehnologia LED backlight, iar placa video este de tip Intel HP 4000.

Foarte tare ma atrage materialul din care este conceput, ador magneziul in ceea ce priveste carcasele laptop-urilor , atat ca structura, cat si culoare...si plus de asta, il mentine receeeeee :)

Este foarte elegant si ,da, nu i se potriveste oricui...trebuie sa ai o anumita personalitate si atitudine pentru a forma un "cuplu" de succes alaturi de el ;)

Bateria de tip Li-Ion alcatuita din 8 celule ofera o autonomie maxima de pana la 8 h, ceea ce nu pot decat sa apreciez. Bineinteles ca se conecteaza printr-o viteza foarte mare la internet si realizeaza transmiterea datelor intr-un mod la fel de "alert", avand in dotare un bluetooth 4.0.



Suneeeeetuuulll...este spectaculos...dance, baby, daaanceee...are doua boxe stereo incorporate si un microfon, utilizand tehnologia SRS Premium Sound... lucrezi de drag, avand in fundal muzica chill out lounge...hmm, ard de nerabdare sa-l simt aproape :)

Ce ma mai atrage foarte mult este faptul ca are o capacitate de stocare de 128 GB  si o memorie de tip DDR3, de 4 GB, excelente pentru necesitatile mele.

Ador fotografia, imi place sa fac poze peste tot pe unde calatoresc, sa surprind natura in fiecare ipostaza si, da, acele fotografii le vreau alaturi, sa le pot accesa oricand :)

Acest ultrabook este perfect pentru o conferinta, avand si o camera web atasata.

Ce sa mai zic...pe mine chiar m-a cucerit prin tot ceea ce imi poate oferi, este pe cat de mic, pe atat de puternic, este foarte rezistent, fiind dotat cu elemente interne de consolidare care ofera absorbtia socurilor, o rigiditate sporita si rezistenta la indoire.


 Eu nu stiu ce mi-as putea dori mai mult decat atat :) Deja ma visez alaturi de el, imi incanta privirea, simturile, curiozitatea...sunt foarte fericita ca l-am intalnit ;;)

Aa...si l-am gasit si la un super pret, avand in vedere tot ceea ce ofera:  One-It.ro

Deci, fetelor, si nu numai ( dar eu cred ca a fost conceput special pentru noi  :P),  va recomand cu toata caldura acest ultrabook, iar daca trezeste in voi aceleasi sentimente descrise de mine, astept cu mare drag sa mi le impartasiti :)






2 comentarii:

  1. Buna, uite ca am trecut si eu pe la tine!
    Multa bafta la acest concurs, te pup!

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!