marți, 5 noiembrie 2013

Mai mult timp pentru tine

Timpul este cel mai pretios pentru noi toti, el trece pe langa noi, ne lasa in urma, ne uita, nu-si mai intoarce nici macar privirea catre ce a lasat... Este important sa-l asteptam in fiecare statie si sa-l primim asa cum se cuvine, sa il cinstim si sa notam in agenda personala fiecare oprire.

Timpul ne ofera clipe frumoase, pe care e important sa le slavim, sa le ridicam la cel mai inalt rang, o data pierdute, nu le putem recupera..."Roata se-ntoarce", insa nu si timpul, nu si zilele, saptamanile, lunile sau anii pierduti cu activitati care nu ne fac placere, nu ne incanta, de aceea cu totii ne dorim libertate si independenta. Nu ne place sa fim constransi de nici o situatie, ne place sa controlam tot ceea ce tine de propria persoana.

Primaria Sectorului 3 s-a gandit la toate aceste lucruri, in dorinta de a-si ajuta cetatenii, astfel ca sustine inregistrarea in Sistemul National Electronic de Plata Online cu cardul bancar, www.ghiseul.ro, care permite plata electronica a impozitelor si taxelor aferente bugetului local sector 3 direct pe internet. Astfel, nu mai suntem obligati sa stam la "coada", pana ne vine rau la propriu si, cel mai important, salvam o mare parte din timpul nostru pe care il putem petrece cu persoanele dragi, in aer liber sau oriunde ne dorim.

Plata cu cardul direct pe internet prin ghiseul.ro confera utilizatorilor numeroase avantaje, printre care:
  • Confort, rapiditate si independenta geografica si temporala (posibilitatea achitării taxelor şi impozitelor locale oricând şi oriunde v-aţi afla);
  • Siguranta asigurata de un site securizat la inalte standarde privind tranzactiile cu cardul pe internet;
  • Posibilitatea platii impozitelor si taxelor locale pentru toate proprietatile detinute pe teritoriul Romaniei, cu conditia inrolarii in sistem a unitatii administrativ teritoriale pe raza careia se situeaza proprietatea; 
  • Plata amenzilor, atat la jumatate din minim, in termenul de 48 de ore, cat si ulterior;
  • Nu se percepe comision.
Este, de altfel, prima institutie din tara care promoveaza aceasta modalitate de plata si dupa implementare.

Mai mult decat atat, activarea contului pe www.ghiseul.ro pentru plata taxelor şi impozitelor direct pe internet are numeroase avantaje pe termen lung şi vă poate aduce premii atractive în perioada 1 august - 31 decembrie 2013.

Activarea contului (finalizata la momentul modificarii parolei iniţiale) reprezintă o inscriere automată la tragerea la sorţi pentru 5 telefoane Galaxy S4 mini (respectiv 1 telefon în fiecare lună) şi pentru marele premiu constând intr-o tableta Samsung XE500T1C-A01RO Z2760 64GB WIN8.

Mai multe detalii despre concurs puteti afla pe Campanie Ganditi-va cate lucruri minunate puteti face in momentul in care va achitati impozitele si taxele direct cu cardul bancar!

Va puteti afla oriunde, cu oricine si sa faceti ceea ce va place cel mai mult :)

2 comentarii:

Opinia ta conteaza!