sâmbătă, 14 decembrie 2013

Asta da, bucurie la cumpărături!

După cum bine știți cu toții, luna decembrie este luna cadourilor, luna în care copiii au parte de cele mai frumoase surprize, primii fulgi de nea, plimbatul cu săniuța, așteptarea darurilor pentru care au învățat că trebuie să respecte o anumită conduită, este și luna în care avem parte de o multitudine de oferte și promoții cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Pentru mulți dintre noi este, poate, cea mai frumoasă perioadă a anului.

Însă pentru a profita de belșugul pe care aceasta ni-l poate oferi, trebuie să dispunem de anumite sume de bani, care diferă în funcție de dorințele și pretențiile fiecăruia. Este perioada anului în care oferim pentru a putea primi, ajutându-l pe Moș Crăciun cu fonduri care mai de care mai substanțiale. Și, de ce să nu recunoaștem, nu suntem încă o țară în care populația își poate procura cu ușurință tot ceea ce își dorește, mulți dintre noi fac sacrificii, poate chiar compromisuri pentru a le oferi câteva clipe de fericire celor dragi. Este trist, dar totuși adevărat și nu ne permitem să ne plângem de milă tocmai de Crăciun, când ar trebui să fim bucuroși, mulțumiți și pacifiști.

O soluție care mie mi se pare a fi una salvatoare este deținerea unui card de credit sau, card de cumpărături, cum mai este numit tocmai pentru scopul utilizării sale. Acest tip de card este alimentat de către bancă, punând la dispoziția posesorului o limită de credit, iar pentru valoarea utilizată, titularul cardului are obligația de a rambursa la scadență o suma minimă, reprezentând un procent din suma folosită, cât și dobânda aferentă, conform condițiilor prevăzute în contractul de card de credit. Cardul de credit este reîncărcabil, datorită faptului că sumele rambursate pot fi reutilizate ulterior rambursării. Asta pentru a înțelege mai bine cum funcționează si de ce spun eu că deținerea unui card de credit ne poate rezolva o mulțime de probleme, cu precădere în această perioadă.

M-am interesat bineînțeles și de oferte, să găsesc ceva cât mai convenabil, pentru că asta ne impun vremurile pe care le trăim, trebuie să fim foarte atenți la fiecare bănuț, întrucât este vorba de munca și de timpul nostru, care trebuie respectate, de noi înșine în primul rând. Am găsit într-un final ceva foarte interesant: Piraeus Bank a lansat o campanie prin care utilizatorii cardurilor de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact vor primi 3% înapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la 31 ianuarie 2014, din țară sau din străinătate.

Mărturisesc faptul că mi se pare o idee incredibilă, acum în prag de Crăciun, când achiziționarea de cadouri pentru cei dragi ne ocupă o mare parte din timp. Aceste două tipuri de card pe care le-am menționat mai sus prezintă și o multitudine de avantaje, dintre care cele mai importante mi s-au părut următoarele:

  • zero comision de retragere la orice bancomat din țară sau sau din străinătate;
  • zero  comision pentru cumpărăturile efectuate la milioane de comercianți în întreaga lume;
  • zero  dobândă pentru cumpărăturile la comercianți achitate integral în cadrul perioadei de grație de până la 60 zile;
  • zero dobândă pentru cumpărături în rate la comercianții parteneri ai băncii;
  • zero taxa de emitere a cardului;
  • 80% REDUCERE la abonamentele Medicover;
  • siguranta sporită a tranzacțiilor datorită tehnologiei cip și a serviciului de alerte prin SMS și email;
  • beneficiezi de asigurare în caz de evenimente neplăcute (pierdere involuntara a locului de muncă, accident etc.)
Mai mult, am aflat că orice persoană, care accesează micrositul cardulcupromotii.ro și completează formularul de participare, intră automat în cursa pentru câștgarea unui smartphone de ultimă generație, Nokia Lumia 925.

Ce aș putea să mai spun…decât…asta da, bucurie la cumpărături!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!