duminică, 8 decembrie 2013

Cu Piraeus la cumpărături!

Ați auzit ultima noutate în materie de cumpărături? Eii, ar trebui să o aflați chiar acum, cât încă mai aveți timp să vă pregătiți cadourile pentru cei dragi. Haideți să vă spun repede repede despre ce este vorba. Nu cred că, în ziua de astăzi, mai există cineva care să nu fi auzit de carduri de cumpărături, majoritatea chiar deține așa ceva.
 
Dar chiar și în cazul în care nu aveți, acum puteți să vă faceți, Piraeus Bank vă oferă această ocazie unică prin oferta de nerefuzat la care s-a gândit, tocmai acum când cu toții aveam nevoie de ea. Ne-a citit bucuria pe care o emanăm atunci când mergem la cumpărături și vrea să o împărtășească împreună cu noi, oferindu-ne 3% înapoi din valoarea cumpărăturilor făcute până la 31.01.2014, indiferent de locul de unde cumpărăm, putem fi chiar în Paris, Milano, Praga, sau pe unde mai avem norocul să ne aflăm, numai să le achităm cu cardul de credit Piraeus Visa Exclusive Gold sau Piraeus Visa Exact.  
Iar dacă nu sunteți încă utilizatori ai acestor tipuri de carduri, vă invit să vă grăbiți, pentru a profita de promoția desfășurată în perioada 20 noiembrie 2013 - 31 ianuarie 2014. Plus de asta, aceste tipuri de carduri prezintă o sumedenie de avantaje.

Nu se percepe comision de retragere de la orice bancomat din țară sau din străinătate, nici pentru cumpărăturile efectuate de la milioane de comercianți din întreaga lume, primiți 80% reducere la abonamentele Medicover, oferă siguranță și flexibilitate și multe altele. Aflați mai multe detalii chiar aici.
 
Ba mai mult, orice persoană care accesează microsite-ul bucuriei (cardulcupromotii.ro), la completarea unui formular de participare, intră automat în cursa pentru câștigarea unui smartphone Nokia Lumia 925.
 
Cu alte cuvinte, grăbiți-vă, nu aveți decât de câștigat!
Acum aveți un motiv în plus de bucurie la cumpărături!


 
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Opinia ta conteaza!