miercuri, 18 decembrie 2013

Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să iubesc!

Știu că sunt o persoană dificilă și am multe defecte, inserate prin multitudinea de calități care mă caracterizează...a propos, sunt foarte modestă uneori! Pe lângă asta, mai știu și că sunt greu de suportat și că am toane de multe ori dar,  atunci când te am lângă mine,  sunt cu totul alta!

Pentru asta îți mulțumesc în primul rând, mă ajuți să mă redescopăr mereu, găsesc acea luminiță în sufletul meu despre care nu știam că există. Îți mulțumesc pentru că m-ai ajutat să iubesc! Până să te întâlnesc pe tine, nu știam ce e cu adevărat iubirea și nici nu vroiam să descopăr, pentru a nu deveni vulnerabilă tocmai eu, ființa cea mai puternică, dreaptă și plină de personalitate.

Poate că așa am fost învățată, să nu implic pentru a nu suferi, însă nimeni nu mi-a spus cât de dureros este să nu iubești, să fii veșnic rece, să nu înțelegi cât de frumos devii atunci când iubești...
Am suferit de multe ori negându-mi sentimentele și încurajându-mă că nu e destul de bun pentru mine, că nu e perfect, de parcă eu aș fi fost perfectă...Mi-am dat seama la timp că nici nu mi-aș dori să fiu perfectă și că îmi doresc să fiu umană, să iubesc și să fiu iubită.

Înainte îmi spuneam că mi-ar plăcea să am o relație în care eu să nu investesc sentimente, ci doar să le primesc, de parcă ar fi fost posibil așa ceva...aceea nu ar mai fi fost relație! Însă, de când te-am cunoscut, mi-am dat seama cât de frumos este să iubești...eu sunt alta acum, nu mă mai recunosc, sunt mult mai frumoasă, atât în interior, cât și exterior, pentru că iubirea ta m-a transformat, m-a umanizat. Și când mă gândesc că atribuiam iubirii cuvântul ”prostie”, nu pot decât să-mi dau seama că tocmai eu eram fraiera care își ținea inima prinsă în cel mai puternic lacăt.

Acum mă bucur că am puterea să zâmbesc și să mă amuz pe seama a ceea ce am fost, deși am pierdut multe momente frumoase și vreau să-ți mulțumesc ție, iubitul meu,  pentru că ai reușit să mă ajuți să iubesc, într-un mod pe care nu l-am prevăzut, nu am mai avut timp de calcule și planuri pentru a nu mă îndrăgosti de tine, pur și simplu ai deschis acel lacăt fără ca eu să-mi dau seama și mi-ai arătat ce înseamnă fericirea.

Intrați și voi pe Facebook și jucați-vă cu aplicația Bradul Mulțumirii, pentru a-i face fericiți pe cei cărora le datorați măcar o clipă din viață! Trebuie doar să le scrieți un mesaj de mulțumire într-un ornament la alegere, pe care îl prindeți apoi în brăduț.

2 comentarii:

Opinia ta conteaza!