marți, 10 decembrie 2013

Reduceri pe viață cu GreatFavor!

Da, ați auzit chiar foarte bine! Sună de necrezut ”reduceri pe viață”, dar ăsta este adevărul. Este vorba despre o echipă tânără, cu inițiativă și dorință de a ajuta persoanele care sunt veșnic în căutare de promoții, reduceri, oferte etc. Și cu toții știm că sunt destul de mulți cei în cauză, inclusiv subsemnata, recunosc!
De ce să nu profităm dacă avem ocazia? Banii sunt importanți, se câștigă greu, prin muncă multă dar, fără pic de chibzuință, se risipesc ca și cum s-ar evapora în câteva secunde, pentru că acestea sunt vremurile pe care le trăim, iar nevoi sunt multe...și totul costă. 

Acum avem ocazia să căutăm reducerile pe un singur site, le găsim pe toate la un loc, nu mai avem nevoie de coduri de reduceri, de vouchere sau de cine știe ce tipuri de abonamente. Tot ce trebuie să facem este să ne înregistrăm pe site și să căutăm domeniul sau oferta care ne interesează. GreatFavor știe de fiecare dată ce ne putem dori și își actualizează ofertele pentru ca noi toți să fim mulțumiți și să reușim să mai punem câte un bănuț deoparte, pentru că, nu-i așa,  nu strică niciodată. 

Știm asta chiar de la bunicii noștri, care aveau sub saltea câte un ciorăpel plin din care mai scoteau câte o bancnotă învechită, spunând: ”Ia, mamă, să-ți iei o ciocolată!”, ei neștiind că, de fapt,  nu mai erau suficienți nici măcar pentru o ciocolată. Dar decât deloc, mai bine mai puțin, măcar să știi că ai de unde să dai, în caz de ceva...

Ce apreciez eu cel mai mult la GreatFavor este organizarea, nici măcar cu simpla căutare nu pierdem timpul, este foarte bine pus la punct, putem naviga prin domenii precum: sănătate, frumusețe, fashion, turism, it, auto, alimentar, divertisment și multe altele. Ba chiar avem posibilitatea să căutăm reduceri și în funcție de județ.

Nu rămâne decât să vă convingeți singuri. Eu pot doar să vă promit că nu veți regreta!


Un comentariu:

  1. .

    Salut, www.SellADeal.ro este cel mai generos site de CashBack din Romania si este prezent online inca din anul 2011.

    Pe langa CashBack poti primi si 5% din valoare cumparaturilor prietenilor pe care ii recomanzi.

    Aici gasesti cele mai noi Concursuri, Promotii, poti citi Carti online Gratis, sau poti afla cum sa Investesti profesionist.

    Mai mult, Dublam cel mai mare CashBack!

    Tu ai cont?

    .

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta conteaza!