Pentru prepararea aluatului avem nevoie de următoarele:
- 500 g făină;
- 50 ml ulei;
- 250 ml apă călduță;
- 1 vârf linguriță sare.
Pentru umplutură folosim:
- 500 g brânză de capră;
- 4 ouă;
- 250 ml lapte.
Procedăm astfel:
- se amestecă făina, uleiul și apa, până se obține o cocă moale.
- se împarte apoi în patru și se întinde fiecare foaie în parte.
- se unge tava cu ulei și se așază prim foaie, peste care stropim cu o lingură de ulei.
- se acoperă foaia cu o parte din compoziția pentru umplutură și procesul continuă până la a patra foaie, peste care se adaugă ultima parte de umplutură.
Se introduce în cuptor, unde se lasă 30-40 min, până se coace...depinde de fiecare cuptor.
Eu am fotografiat produsul finit, care arată în felul următor:
Poftă bună vă doresc! :*
Super delicioasa
RăspundețiȘtergereSuper delicioasa
RăspundețiȘtergereFoarte buna.Am incercat o si eu
RăspundețiȘtergereMă simt atât de bine când ofer idei :)) Urmează să public încă o rețetă de plăcintă la fel de gustoasă!
RăspundețiȘtergere